Gain knowledge in human thermography, a new area of expertise within health and performance professionals.

ThermoHuman software
1
2
3
4

De unieke software in vier stappen

Dashboard

Het dashboard is het cloudplatform waar alle thermografische foto’s en avatars van de patiënten worden opgeslagen en kunnen worden ingezien.

Uploaden

De thermografische foto's worden geüpload in het dashboard. Voor elke foto kan extra informatie toegevoegd worden om het beeld van de patiënt compleet te maken.

Analyse

Het is meteen mogelijk om de thermografische foto's met de ThermoHuman technologie te analyseren. In de software bestaat de kwalitatieve weergave, waar informatie zoals de mate van spierpijn, vermoeidheid en het stresslevel kan worden toegevoegd. Daarnaast is er de kwantitatieve weergave waarin onder andere het kleurenpalet kan worden aangepast, de verschillende temperaturen in het lichaam worden aangegeven en de segmentatie van diverse risicogebieden wordt gemarkeerd.

Rapporten

Voor alle patiënten wordt een persoonlijk rapport samengesteld over de periode van herstel. Hierin is het verloop van de behandeling terug te zien. Deze informatie kan gemakkelijk geëxporteerd worden naar een PDF rapport of Excel bestand.

Heeft u interesse?

Laat het ons weten. Wij bespreken graag met u welke toegevoegde
waarde ThermoHuman technologie voor uw praktijk heeft.